Популярни публикации

събота, 27 ноември 2010 г.

Какво ще се случи след избора на КМЕТ?

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАСТОЯЩЕТО НА РЕЧИЦА И КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ИЗБОРА НА КМЕТ!


Какво представлява Речица в момента?

Първо- живущите в Речица изпращат на оня свят най -близките си хора /МАЙКА, БАЩА и свои близки/ под водата, защато няма кой да устоява за нормални гробища. Гробищата на Речица по граници от 1963г. се простират в двора на предприятието на "Слепите" / КОЕТО СЕ ПРОДАВА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ/, за това следва че когато за последен път изпращаме на оня свят най - милите си хора, да ги погребем в нормални гробища, а не под водата!

Второ- от както съществува Речица тя канализация е нямала, но парите за нея бяха отпуснати и взети от Лечков. След направата на първата копка, на нейното място се построи тоалетна. Живущите са принудени годишно по 4-5 пъти да плащат за източването на сеизмичните ями!

Трето- живущите на Речица пият вода от жабоняка на р. Тунджа, а плащат солидарно с гражданите на Сливен пречиствателната станция която я няма, и е за милиони левове. Не трябва да плащаме борчовете от " модерната им пречиствателна станция" , а трябва да плащаме реалната стойност на водата от жабоняка!

Четвърто- разбитите улици не могат да се асфалтират, защото няма канализация, а дупките приличат на "Гватемалските ями"! Бърза помощ отказват да идват, защото улиците ни са разбити! Уличното осветление е оскъдно в сравнение със Сливен.

Пето- здравното заведение от комунизма остана в мечтите на живущите на Речица.

Шесто- през комунизма Речица имаше футболно дружество и стадион, а сега този стадион се превърна в пасище! В Речица няма една зелена площ, в която децата да играят свободно.




Какво ще се случи след избора на нов кмет?

И ХЛЯБЪТ И НОЖА Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ
НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДРУГ ДА ВИ РЕЖИ ХЛЯБА!?

ИЗБОРЪТ Е ВАШ НАПРАВЕТЕ ГО ВИЕ!

                         С ПОЗДРАВ-  ОКТОПОДА

                                                изд.Живко Желев Бъчваров-Речица

Няма коментари:

Всичко за мен